| Home |
 
 
 

Lenen ondanks BKR

 
 

Leningen vergelijken
Kortlopende leningen
Particuliere lening
Langlopende leningen
Kredietwaardigheid
Doorlopend Krediet
Persoonlijke Lening
Eigen Huis Krediet
Flexibel Krediet
Bedrijfsleningen
Maximale Hypotheek
Annuiteiten Hypotheek
Beleggingshypotheek
Spaarhypotheek
Aflossingsvrije Hypotheek
Tweede Hypotheek
Waarde Woning Taxeren
Inkomstenverzekering
Levensverzekering
Overlijdensverzekering
Particuliere Lening

U heeft een lening nodig maar u heeft ook een negatieve kredietwaardigheids registratie waardoor u geen lening kunt krijgen bij uw bank of een andere investeerder online ? Geen probleem er zijn namelijk ook particuliere kredietverstrekkers die u geld willen lenen zonder tussenkomst van een bank.

Vrienden of familie

U kunt natuurlijk ook bij familieleden of vrienden vragen of zij u een geldbedrag willen lenen. Vaak, als het gaat om kleinere bedragen zal dit geen probleem zijn. U zult niet de eerste zijn die bij vader en moeder aanklopt omdat er een geldbedrag nodig is van een paar honderd euro.
Een suikeroom of -tante is een andere welkome mogelijkheid, en een goede vriend die uw financiele situatie kent en begrijpt zal u ook altijd terzijde staan.

Maar... het kan natuurlijk ook zo zijn dat u niet in deze luxe positie verblijft; dat u al meerdere malen bij hen hebt aangeklopt; of dat men het geld nu ook even niet kan missen. Daarvoor is het ook mogelijk online een particuliere lening af te sluiten bij een onafhankelijke krediet verstrekker.

Particuliere kredietverstrekking

Deze particuliere kredietverstrekkers kunt u bereiken via diverse online platforms waar u geld kunt lenen via particulieren. Als u een aanvraag doet wil men natuurlijk graag weten waaraan u de lening wilt besteden, hierna zal uw aanvraag beoordeeld worden. Indien uw aanvraag wordt goed gekeurd zal de aanvraag online geplaatst worden en kunnen particuliere kredietverstrekkers geld aan u lenen. Indien het benodigde leenbedrag bereikt is wordt aan u een lening met de bijbehorende rente en administratiekosten verstrekt.

Onderhands Minilening

Bent u op zoek naar een minilening tot een maximum bedrag van 1000 euro of een Pluslening tot 2500 euro? Maar het aankloppen bij een bank of online kredietverstrekker zonder eigen kredietwaardigheid controle is geen optie?
Dan kunt u altijd een minilening aanvragen bij Saldodipje. De aanvraag bij deze Minilening verstrekker wordt volledig zonder tussenkomst van een bank en door een eigen interne krediet check afgehandeld.

Houd er rekening mee dat u een duidelijke en eerlijke omschrijving opgeeft waarom u de kredietaanvraag doet. Wat uw maandinkomen is. Wat de uitgaves zijn aan andere leningen of verschuldigde bedragen en hoe uw gezinssituatie is. Nogmaals, geef indien gevraagd overal een goede toelichting op. Hoe duidelijker u bent hoe groter de kans is dat uw aanvraag wordt goedgekeurd.


© - LeenHetHier.nl
Linkpartners