| Home |
 
 
 

Langlopende leningen

 
 

Leningen vergelijken
Kortlopende leningen
Particuliere lening
Langlopende leningen
Kredietwaardigheid
Doorlopend Krediet
Persoonlijke Lening
Eigen Huis Krediet
Flexibel Krediet
Bedrijfsleningen
Maximale Hypotheek
Annuiteiten Hypotheek
Beleggingshypotheek
Spaarhypotheek
Aflossingsvrije Hypotheek
Tweede Hypotheek
Waarde Woning Taxeren
Inkomstenverzekering
Levensverzekering
Overlijdensverzekering
Langlopende leningen

De langlopende lening is een lening die u aangaat voor een langere periode van bijvoorbeeld 20 of 30 jaar. De meest bekende langlopende lening is de hypotheek. De hypotheek is een lening waarbij geld geleend wordt op basis van hypothecaire zekerheid. Als onderpand dient onroerend goed, vaak uw huis.

>> Gratis Offerte voor een Lening via FX Hypotheken!

De hypotheek

Wilt u een huis kopen? Dan zal daar het nodige bedrag voor opgehoest moeten worden. De hypotheek is dan de meest voor de handliggende oplossing. Meer over de hypotheek leest u op de hypotheken pagina.

De bedrijslening

Een andere vorm van een langlopende lening is de bedrijfslening. De bedrijfslening kan zowel een langlopende lening zijn alswel een kortlopende lening. Bij de bedrijfslening kunnen naast onroerende goederen ook roerende goederen ingezet worden als onderpand.

Meer over de bedrijfslening leest u op onze bedrijfsleningen pagina.

Advies bij een langlopende lening

Bijna iedereen staat minstens eenmaal in zijn leven voor de moeilijke keus om de beste langlopende lening te nemen die het beste bij zijn of haar persoonlijke situatie aansluit.

Belangrijk is een goed advies. Wilt u een hypotheek, dan kan zowel uw financieel adviseur van uw bank als de makelaar u hierbij van dienst zijn.

Orienteer uzelf goed en tast de markt af. Bekijk welke verschillende aanbieders er zijn en bestudeer de voorwaarden. Hier is onderling veel verschil, zowel in prijs als in kwaliteit.

 


© - LeenHetHier.nl
Linkpartners