| Home |
 
 
 

Verbouwing financieren

 
 

Leningen vergelijken
Kortlopende leningen
Particuliere lening
Langlopende leningen
Kredietwaardigheid
Doorlopend Krediet
Persoonlijke Lening
Eigen Huis Krediet
Flexibel Krediet
Bedrijfsleningen
Maximale Hypotheek
Annuiteiten Hypotheek
Beleggingshypotheek
Spaarhypotheek
Aflossingsvrije Hypotheek
Tweede Hypotheek
Waarde Woning Taxeren
Inkomstenverzekering
Levensverzekering
Overlijdensverzekering
Eigen Huis Krediet

Heeft een eigen huis? De waarde van de meeste huizen is de afgelopen jaren behoorlijk gestegen. Daarom heeft u meer te besteden dan u denkt. Veel aanbieders bieden u een eigen huis krediet waarmee u goedkoop en gemakkelijk gebruik maakt van de waardestijging van uw huis.

Wanneer u de overwaarde uit uw huis opneemt, betaalt de lening verstrekker in veel gevallen de taxatiekosten voor u.

Hoe werkt een Eigen Huis Krediet?

Uw woning stijgt in waarde. Hierdoor heeft uw onderpand een hogere waarde en kunt u uw hypotheek gaan verhogen tot het bedrag van maximaal de waarde van uw woning. Hierdoor heeft u extra geld tot uw beschikking wat u kunt aanwenden voor overige doeleinden, zoals de nieuwe keuken of die lang van gedroomde wereldreis.

Sommige banken of instellingen willen zelfs een hogere lening aangaan dan de waarde van het huis. Ook hier kunt u gebruik van maken en heeft u en extra financiele slag om de arm..

Kan ik de rente aftrekken van de belasting?

Ja, omdat het Eigen Huis Krediet een vorm van hypothecaire lening is is de rente die u betaalt over het geleende bedrag volledig aftrekbaar van de belasting.

Postkrediet

Het Eigen Huis Krediet van Postkrediet biedt u de mogelijkheid om een verbouwing in, aan of om uw eigen huis zeer aantrekkelijk te financieren.

Tijdelijk betaalt u een extra lage rente. Heeft u € 25.000,- nodig voor uw nieuwe badkamer of keuken? Bij Postkrediet betaalt u hier slechts € 16- per maand voor. U betaalt namelijk tot 1 januari 2007 slechts 0,9% rente als u deze lening voor 1 augustus a.s. afsluit bij Postkrediet.

Door de verbouwing stijgt uw huis in waarde. Ook hoeft u met dit krediet niet eerst jaren te sparen om te kunnen verbouwen.

 


© - LeenHetHier.nl
Linkpartners