| Home |
 
 
 

Lenen ondanks BKR

 
 

Leningen vergelijken
Kortlopende leningen
Particuliere lening
Langlopende leningen
Kredietwaardigheid
Doorlopend Krediet
Persoonlijke Lening
Eigen Huis Krediet
Flexibel Krediet
Bedrijfsleningen
Maximale Hypotheek
Annuiteiten Hypotheek
Beleggingshypotheek
Spaarhypotheek
Aflossingsvrije Hypotheek
Tweede Hypotheek
Waarde Woning Taxeren
Inkomstenverzekering
Levensverzekering
Overlijdensverzekering
Kredietwaardigheid

U heeft een negatieve kredietwaardigheidsnotering? Dan bent u een van de vele Nederlanders. Dit betekent echter niet dat u geen geld kunt lenen. Integendeel. Diverse financiers zorgen ervoor dat u geld kunt lenen met deze registratie.

Bureau Krediet Registratie in Tiel

Het Bureau Krediet Registratie in Tiel, kortweg BKR, informeert over het leen- en aflosgedrag van consumenten in Nederland. In het Centraal Krediet Informatiesysteem ofwel CKI van het BKR worden betalingsverplichtingen van consumenten die een krediet, kredietfaciliteit of gsm-abonnement op hun naam hebben geregistreerd. Heeft u bijvoorbeeld een flexibel krediet, een creditcard of een kredietlimiet op uw betaalrekening of een gsm-abonnement hebt, bent u ook bekend bij het BKR.

Ben ik bekend bij het Bureau?

De kans is groot dat u bij het Bureau Krediet Registratie bekend bent. Hier zijn namelijk de gegevens van bijna 10 miljoen consumenten verwerkt. Zij hebben allemaal een krediet op hun naam staan.

Denk bijvoorbeeld aan een telefoonabonnement, kredietlimiet op uw betaalrekening, een creditcard of een flexibel krediet. Dan bent ook u hoogstwaarschijnlijk bij het BKR bekend. Dit hoeft dus niet negatief te zijn.

Heeft u betalingsproblemen, dan krijgt u een BKR-notering. Hieraan kunnen wel negatieve gevolgen zitten, maar hoeft niet te betekenen dat u geen geld kunt lenen.

Kan ik geld lenen met notering?

Ja en nee, dit is afhankelijk van de codering waarmee u genoteerd staat. Ook uw situatie ten tijde van de aanvraag en het standpunt van de kredietverstrekkers met wie u de geldlening aan wilt gaan.

Zoals gezegd kunt u bij verschillende kredietverstrekkers geld lenen ondanks een BKR-notering. Hoeveel u kunt lenen en tegen welke voorwaarden zult u moeten overleggen met uw kredietverstrekker. U kunt hiervoor altijd kosteloos en vrijblijvend een offerte voor aanvragen.

Wilt u een hypotheek afsluiten is het wel zo dat u vaak al een huis dient te bezitten of wilt gaan kopen, zodat u een lening op hypothecaire basis kunt krijgen.© - LeenHetHier.nl
Linkpartners